Erőnléti alapozó workshop

Neszmély

Az esemény célja: közelebb hozni egymáshoz a természetes testedzést és a sportlövészetet, rámutatni a köztük lévő kapcsolatra, annak építő jellegére.

20000Ft

Proshooting Compak Sporting Guerini Compak Sporting Magyar Kupa IV. forduló

Neszmély

VERSENYKIÍRÁS A verseny időpontja: 2022. Július 10., vasárnap A verseny kezdete: 9:00 A verseny helyszíne: Proshooting lőtér, Neszmény (térkép) Versenyszám: Compak Sporting 100 korongra Értékelés: A FITASC és az MVE szabályai alapján Pontegyenlőség esetén pályasúlyozás dönt Díjazás: Kategóriánként I-III. helyezetteknek serleg és érem Nevezési díj: Minden kategóriában 15.000 Ft (3…

15000/kategória

Extreme Steel Challenge 2

Kisbér Hánta

Extreme Steel Challenge  - Round 2. A végrehajtás során nem csak pontosnak kell lenni, hanem  taktikai döntéseket is kell hozni. Ez teszi érdekesebbé ezt a versenyt az eddig megszokottaktól.

10.000Ft - 15.000Ft

Bepillantás a hosszútávlövészet világába

Kisbér Hánta

Tapizd meg, próbáld ki, nézz bele...fegyvermustra bárkinek! A 2022.07.16-i EXTREME STEEL CHALLENGE versennyel párhuzamosan, lehetőséget biztosítunk verseny fegyverek, optikák megtekintésére , kipróbálására, illetve gyakorlati tapasztalatok birtokában tanácsokkal segítjük az érdeklődőket.

Ballisztikai alapkurzus I.

Neszmély

A kurzus azon vadászok és érdeklődők figyelmébe ajánlható , akik szeretnék megismerni és alapszinten begyakorolni az akár 300 - 400 m lövéseket.

25000Ft

Önálló lövészeti gyakorlat

Kisbér Hánta

Hosszútávú lövészeknek önálló lövészeti gyakorlatra kínálunk lehetőséget 700 méterig. Ajánlott versenyre való felkészülés illetve kezdőknek a lövészettel való ismerkedés céljából. A helyszínen fém célok lesznek kihelyezve különböző távolságon. Aki lőlapra szeretne lőni és biztosít magának, az a helyszínen kihelyezheti.

15000Ft

Ballisztikai kurzus II.

Kisbér Hánta

A ballisztikai haladó kurzus célja az érdeklődő vadászok és sportlövészek magasabb szintű bevezetése a hosszútávlövészet rejtelmeibe, illetve a kezdő/haladó sporttársaink versenyre való felkészítése.

65000Ft

Ballisztikai alapkurzus I.

Neszmély

Várunk minden olyan vadászt és sportlövészt, aki meg akar ismerkedni a hosszútávlövészet alapjaival. Ha nem rendelkezel megfelelő felszereléssel, előzetes egyeztetés alapján biztosítjuk részedre.

25000Ft

Proshooting Sporting 100

Neszmély

Koronglövő verseny a a FITASC és MVE szabályai szerint a Proshooting lőtéren.

PRS jellegű dinamikus lövészverseny

Neszmély

Elindítottunk egy IPRF felkészítő és gyakorló versenysorozatot. A versenyek célja a lövészsport iránt érdeklődők nemzetközi versenyszintre történő felkészítése.

8000Ft

IPRF felkészítő és gyakorló verseny

Neszmély

Elindítottunk egy IPRF felkészítő és gyakorló versenysorozatot. A versenyek célja a lövészsport iránt érdeklődők nemzetközi versenyszintre történő felkészítése. Bármelyik versenybe bekapcsolódhatsz.

8000Ft