+36 30 132-9001 | loter@proshooting.hu | 2544 Neszmély GPS : 47.743945, 18.405258

Rendezvényszervezés és csapatépítés

Ha szeretné a barátait, családját, munkatársait egy igazán különleges programmal meglepni örömmel állunk rendelkezésre! A lövészet maximális koncentrációt igényel, ezáltal a foglalkozások idejére teljesen ki lehet/kell kapcsolni a napi stresszt, a problémákat, és még egy először talán megerőltetőnek tűnő feladat után is felfrissülve, sikerélményekkel, új energiákkal feltöltődve lehet nekivágni a megszokott napi rutinnak.

Ki szeretné próbálni, hogyan viselkedik terhelés alatt? Szellemi vagy/és fizikai megterhelés után mennyire képes koncentrálni? A lőtéren minden lehetőség adott ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, profi kiképzők bevonásával, személyre szabott feladatokkal.

Kipróbálná milyen nehéz egy katona vagy speciális rendőri egység tagjának teljes menetfelszerelése? Ebben a felszerelésben néhány domb megmászása után mennyire tudja uralni a saját testét, reflexeit, mozgáskoordinációját? Emlékezetes, szórakoztató, igazi csapat összekovácsoló tréningek, akár több napra is! A lőtér rendezvények céljából ki is bérelhető, egyes szektorok külön is. Minden alkalommal előzetes egyeztetés szükséges, a megadott elérhetőségeken.

Keressen bennünket elérhetőségeinken, segítünk speciális, egyéni programok összeállításában!