+36 30 132-9001 | loter@proshooting.hu | 2544 Neszmély GPS : 47.743945, 18.405258

Lőszektorok

A lőtéren az alábbi lő szektorok találhatóak

Golyós pálya

50 - 100 - 200 - 300 m re kihelyezett papír alapú céllapok, illetve fém reaktív célok, ami azt jelenti hogy találatra eldőlnek, aztán automatikusan visszaállnak az eredeti pozícióba. A lőállások egy épületben találhatóak, 5 db, stabil asztalról lehet lőni, vagy igény esetén fekve a padlóról. A lőállások külön-külön fűthetőek a lövészet ideje alatt. Kialakítás alatt újabb 6 lőállás, így 11 működhet egyszerre! Lő botról, szabadkéziből lövést lehet gyakorolni, a lövészetvezető felügyeli a biztonságos lövést. Minden célcsoportnál kamera figyeli a lőlapot, minden lőállásnál monitor van a falra szerelve, itt figyelhető a találat. A pályán világítás van kiépítve, így segítve a gyenge látási viszonyok közötti vagy esti lövészetet. A sport célra használt éjellátó eszközök belövésére, kipróbálására is van lehetőség, előre egyeztetve akár éjszaka is.

Futóvad lövő pálya

Gyári Laporte pálya, állítható sebességgel mozgó cél. A pálya hossza ameddig a cél lőhető 25 m. Tervezzük a terület lefedését, és a vetített vadász jelenetek saját puskával lőhetőek, illetve hivatásos állományú lövészek, kiképzési célokra, taktikai feladatokat lőhetnek saját éles fegyverrel. A cél távolsága max 50 m.

Pisztoly / karabély pálya 5 db

Változatos pálya kiépítési lehetőséggel. Egyéni elképzelések esetén, előre egyeztetve a pálya már megépítve várja a lövőket. Lehetőség van IPSC és IDPA pályák valamint egyedi szituációs helyzetek megvalósítására is.

Agyaggalamb lövő pályák

  • 1db Skeet pálya, 8 lőállással
  • 1 db amerikai/vadász trap pálya 5+1 lőállással
  • 2 db korongvadász pálya, változatos korongokkal, minden héten más pálya!